Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Diky za odkaz na ty komunisticke stranky, stoji to za podivani. :-P

Ja se nejvic zasmal nad prehledem doporucenych stranek. Hned na druhem miste byl totiz neonacisticky Zvedavec, jehoz majitel dostal nedavno podminku za popirani holocaustu.

Davni spojenci k sobe znovu nasli cestu.

1 0
možnosti

A77n97n30a 28Č44e54r18n95á

12. 6. 2015 23:44

Jistě. Bylo moc dobře. Nemuseli jsme se zabývat na co je který lék - měli jsme jeden. Nemuseli jsme se zabývat, jaké budeme mít auto - většina měla houby. Nemuseli jsme si lámat hlavu s tím, jaký si dáme salám - pokud byl, byl jeden a jmenoval se trvanlivý. Zatím, co na západě kapitalista vemena krav vyhazoval - my jsme debužírovali v párcích a paštikách. Chtěli jste pečivo, mléko, máslo, maso po 10 hodině? Spěte dál. Nemuseli jsme si lámat hlavu, kam na dovolenou - Slováci do Čech, Češi na Slovensko a všichni pod stan, co půjčovalo ROH. Móda tady kvetla - teď jí nosí Kim Čong-un. Pro mladší: Kim nosí mužskou i ženskou variantu. Soudy byly nezávislé: když ukradl auto syn straníka a nejlépe ve funkci, šlo o nerozumnost soudružského vývoje, který -jak říkal Marx a učí nás Hegelovská dialektika - má svá úskalí. Musíme mu soudruzi dát šanci. Ukradl rohlík kluk horníka? Soudruhu, uliční výbor si Tě předvolal, neboť v Tvé rodině stále kvetou kapitalistické zvyky, ale soudruhu, to že je nyní všechno nás všech neznamená, že můžeme všichni krást, založíme si složku a hoch ať si vybere učební obor, nejlépe prodavač (co se tam 3 roky učí?). V TV zakládal Jan Hamr mladší JZD, pan Bavor pracoval co Muž na Radnici, zatím co pan Moučka (který za komančů hrál od pionýra až po tajemníky) byl tajemníkem Okresu na severu a večer jsme snili o tom, že nám zlomenou kost odoperuje tým Sova, Štrosmajer, Blažej a pan Preiss byl vyhlášen za prototyp vrcholového sportovce - vedle naší reprezentantky ve vrhu koulí Fibingerovou vypadal jak gay s anorexií a vedle reprezentantky v atletice Kratochvílové, kde až testy po roce 1989 potvrdily, že je žena, vypadal jako Kráska a zvíře, ovšem on nebyl zvíře. Ta když se usmála svým anabolickým úsměvem, tak nikdo nešel televizi 3 dny vypnout. Ještě, že byl v ČR taky jeden typ a ten většinou po 90 minutách vlnil a vlnil, až převzal funkci rádia. Nu ano. Byl to Rozkvět. Moc krásné časy. Už jsou, zaplať Bůh, pryč. Proč tam nejsou komunisti, tomu nerozumím!

3 0
možnosti

A86n11n71a 47Č22e41r65n77á

12. 6. 2015 23:45

Převzato z FB, kde to bylo jako reakce na blog... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Kam se hrabe Severní Korea proti demokracii v naší spřátelené Saúdské Arábii.

Tak je režím mnohonásobně horší než je v Severní Koreji.

0 6
možnosti
ZH

Nikdy nikdo s mozkem nenazval   Saudskou arábii demokracií, to jenom Vy se snažíte tvrdit, že si to myslíme. Zase lžete. A i když je to stát s feudálníma zákonama, neohrožuje sousedy a drží v šachu Irán a IS. Tedy je to takové přátelství z nutnosti. Ale Naproti tomu KLDR, to je zrůdný režim od samého počátku.:-/

4 0
možnosti
JR

J71a30r36a 24R85a83n72k

12. 6. 2015 22:25

Mam "This is Paradise:, diky za blog, v CR se o KLDR moc nepise, proto jsou ti, kteri neovladaji jine jazyky obcas pripraveni o fakta. KarmaR^

2 0
možnosti
KK

K60a41r60e71l 52K27a86v52k77a

12. 6. 2015 21:30

ten komoussky web, to je humus nejvetsi.

3 0
možnosti

Mladík narozen v roce 1991 ví kulový o tom, jaký byl v Československu komunismus. Sice tady byla diktatura komunistické strany, ale rozhodně tu nebyly podmínky takové, jako v Severní Koreji. A pokud si tento holobrádek myslí, že ano, tak by měl vrátit vysvědčení ze školy a optat se rodičů, proč mu nakecali takové blbosti.

Vzpomínám si na své mládí, kdy mi bylo mezi 20 až 25 lety, tedy věk autora článku. Chodil jsem na diskotéky, na sobě měl džíny, na nohách adidasky. Tedy samé "burzoázní výdobytky" ;-D. Chodil jsem na vysokou školu a přitom jsem nebyl v SSM ani v dětství ani v pionýru. Samozřejmě, že tady byla totalita, nebyly svobodné volby a soukromé podnikání bylo zakázáno (s výjimkou OSVČ), ale Severní Koreu jsme tady neměli.

9 12
možnosti
MT

Holobrádek netvrdí nic co mu podsouváte, ale kopnul jste si do jeho mládí, takže mise je splněna:-)

18 4
možnosti
JH

Severní Korea má společné vlastnictví a beztřídní společnost,nebo jak jste přišel na ten komunismus? Ten už je jen v názvu vedoucí strany,stejně jako v Číně. Ve skutečnosti má tato země daleko blíž k absolutní monarchii s kultem Kimů nebo k sektářské společnosti...

3 5
možnosti
JH

Šurc,Ziegler,Černá,Ranková-úderka opět v akci, jako obvykle bez argumentů...;-D

1 3
možnosti
DP

D71a27d89a36k 24P14e55t49r

12. 6. 2015 12:31

Jen tak mimochodem, čí je to ráj, odkud denně tisíce běženců míří do Evropy? To je dnes pro nás více aktuální, nemyslíte autore?

1 8
možnosti
Foto

... Blogů na Vaše téma je cca 20 denně. Já naopak vítám tento, neboť Češi mají hodně krátkou paměť. Karma.

14 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1141x
Radek Blažek (*1991) je student žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze, napůl konzervativec, napůl liberál, a rádoby umělec. Má rád staré filmy, jazz, swing, blues a pořád něco čte.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy