Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..nechat na pokoji...případný soud jim jen udělá reklamu....ostaně stejně jako grebeníčkovi Sr....

1 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že skutečným vítězem listopadu 1989 byla elita StB /nikoli pěšáci/ což nebyli žádní pitomci ale skvěle organizovaní mafiáni, jsou veškeré snahy o nějaké potrestání naprosto iluzorní. Nezapomeńme, že třeba i výchovu soudců organizovala celých 41 let právě StB. Takže si to přiznejme, a estébákům chtě nechtě pogratulujme, skutečně jsou dobří, neboť mají dlouhodobé výsledky, už 66 roků.

0 0
možnosti
PP

Sudit, odsudit a trest vykonat! Viete preco? Pre varovanie dnesnych dvadsiatnikov, tridsiatnikov, aby nerobili podobne svinstva a aby si boli vedomi toho, ze aj ked budu mat 90 rokov, a spravodlivost ich dostihne, tak budu pykat.

1 0
možnosti
Foto

je uváděn v literatuře příklad, jak kapesní zloději vesele okrádali přihlížející se dívaky, zaujaté popravou jejich kolegy.

0 0
možnosti
Foto

Devadesátiletého už bych nechala na pokoji. Když si nevzpomněli dříve, tak teď už vůbec ne. Napadlo mě, jestli někdo nechce zakrýt svoje vlastní zločiny, že vytahuje staříka. Ony jsou ale na světě zločiny stále, leč nemají své soudce. A paradoxně vycházejí z režimů, kterým říkáme "demokratické".

1 2
možnosti
Foto

Ještě něco. Ten norimberský proces, to byla prkotina. To nebyl ten důvod, že "Němci jsou se svojí historií vyrovnaní" (jak píšete). Prostě nacisté byli poraženi, celý svět nacismus odsoudil, tak se tomu světu přizpůsobili, nebylo jiného východiska. Kdyby, teoreticky, vyhráli, svět by je chválil.

0 2
možnosti
Foto

normálně bych řekl soudit.....ale vzhledem k tomu, že rudým zločincům se nestalo prakticky nic....už by mi to dnes přišlo poněkud křečovité

2 0
možnosti
VA

V něčem s Vámi souhlasím ale ve spoustě věcí ne8-o Jsem pro to aby nacističtí zločinci byli potrestáni. přesněji, netrvám na tom aby devadesátiletého staříka zavřeli do vězení. Jde spíše o soud a morální odsouzení a ukázaní pomyxslným prstem. Co se týká druhé půlky Vašeho článku, jste poněkud mimo. Chcete trestat zločiny komunizmu tím že všechny komunisty zavřete a seberete jim důchod?Přece nelze paušalizovat. Zločinec patří za mříže o tom nepolemizuji, nicméně z Vašeho článku vyplývá, že co komunista, to lump. A s tím bytostně nesouhlasím. Znám spoustu lidí kteří byli ve straně, nikdy nikomu nepoložili ani stéblo přes cestu a takové by jste chtěl trestat? kde berete morální právo k takovému činu!!?

0 2
možnosti
JR

J10a12r31a 78R92a66n82k

17. 9. 2014 23:13

90 lete starce stale jeste deportuji a predavaji nemecke justici, proto si myslim, ze by se melo to same dit s temi komunistickymi!!

0 0
možnosti
MT
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1141x
Radek Blažek (*1991) je student žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze, napůl konzervativec, napůl liberál, a rádoby umělec. Má rád staré filmy, jazz, swing, blues a pořád něco čte.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy